Brasserie Estelle

Menukaart

Estelle stelt voor: Tapas, voorgerechten, vlees en vis als hoofdgerecht, pasta's, salades, kindergerechten, desserts en seizoengebonden gerechten.

Brasserie Estelle    

Martelarenplein 2 - B-9800   Vinkt, BE-VOV, Belgium - +32.93118307 - smakelijk@brasserie-estelle.be

//brasserie-estelle.be//images/logo-min.png
Even geduld, de website is aan het herladen...

Restaurant

• Apero Bites - ( € 16 tot € 21 ) •

  • Secreto 07
    Het begint allemaal met een uitgelezen selectie van Rubia Gallega entrecotes. Deze worden met een geheime mengeling van 7 kruiden ingewreven en om de 2 dagen in de rijpingskast omgedraaid. Deze smaakbom viel meteen in de smaak van de gerenommeerde broers Adria (bekend van het Catalaanse toprestaurant El Bulli) die meteen enkele honderden kilo's kochten. Vlaams ambachtwerk by De Laet en Van Haver, slagers uit Hove bij Antwerpen.
  • Pata Negra
  • Amuse Kroketjes
  • Crispy Nobashi Garnalen
  • Calamiri Friti

• To Share Or Not To Share - (16 € tot 23 €) •

  • Warme Camembert / Notencompote
  • Oud Brugge Kroketten
  • Garnaalkroketten
  • Chorizokroketten
  • Tartaar Tonijn
  • Tataki Tonijn
  • Ceviche Langoustine
  • Foccacia / Garnaal / Tomaat / Parmezaan
  • Octopus / Aubergine / Olijven
  • Carpaccio Filet Mignon
  • Rundstartaar
  • Holstein Tonato
  • Tataki 'Wagyu A5' / Sucrine / Pont Neuf
  • Baobun Pulled Chicken
  • BBQ Chicken Tikka Masala
  • Meatballs Hoisin
  • Ribbetjes Honey Glazed
  • Gebakken Foie / Framboos / Brioche

• Meat Boutique ( € 28 - € 35 ) •

  • Picanha / Slaatje / Frietjes
    Staartstuk is een deel van het rund dat populair is in Portugal en Brazilië. In deze regio's wordt het picanha genoemd en deze naam wordt internationaal steeds meer gebruikt. Staartstuk is het driehoekvormige deel aan het uiteinde van de platte bil.
  • Argentijnse Rib Eye
    De ribeye is rundvlees dat afkomstig is van de rib van een rund, zonder bot. Het is bijzonder smaakvol door de vetmarmering en erg mals door de Argentijnse origine.
  • Chateaubriand / Slaatje / Frietjes / saus naar keuze
    Chateaubriand is een malse runder-biefstuk. De biefstuk wordt uit het meest courante middengedeelte van de runderhaas gesneden. De naam komt van François René de Chateaubriand, Frans schrijver en politicus. Zijn kok zou voor het eerst een dergelijke biefstuk hebben bereid.
  • Carpaccio Filet Mignon
  • Steak Tartaar
  • Stoverij van Varkenswangetjes
  • Brasvar Rib Eye / Butternut / Bloemkool
  • Ribbetjes 'Honey Glazed'

• Fish Corner ( € 27 - € 35 ) •

  • Roggevelugel / Kappertjes / Kerstomaat / Puree
  • Zalm / Puntalette / Shiitake
  • Scampi Estelle

• Salade •

  • Caesar Salade

• Veggie of Vegan •

  • Veggie of Vegan
    Natalie maakt voor jou een heerlijk veggie of vegan gerechtje met de ingrediënten die beschikbaar zijn.

• Kids Menu •

  • Artisanale Oud Brugge Kroketjes met Frietjes
  • Artisanale Garnaalkroket met Frietjes
  • Kip-filet met appelmoes en frietjes
  • Stoverij Van Varkenswangetjes met appelmoes en frietjes
  • Chateaubriand met slaatje en frietjes

• Sweets •

  • Suggestie : Coupe Cuberdon
  • Suggestie : Citroentaartje
  • Vanille / Warme Chocoladesaus / Slagroom
  • Vanille / Slagroom
  • Vanille / Warme Caramelsaus / Gebrande Hazelnootjes / Slagroom
  • Vanille / Advocaat / Slagroom
  • Crème Brulée
  • Moulleux met Vanille Ijs
  • Kinderijsje

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.